Ook voor jou een financiële APK check-up!

De APK-keuring van jouw auto. Je wilt graag zorgeloos autorijden. Door structureel onderhoud en op tijd repareren waar nodig, zorgt de monteur dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan. Zo heeft Matrix financiële diensten de Financiële APK. Onze APK-consulente Anita legt je graag uit hoe dit werkt.

De letters APK staan in dit geval voor Actief Persoonlijk Klantbeheer.

Door allerlei wetswijzigingen, maatschappelijke veranderingen en persoonlijke gebeurtenissen in jouw leven, kan en zal dit vaak financiële gevolgen hebben. Veel van deze financiële risico’s worden op tijd gesignaleerd als je actief en regelmatig bekijkt, of je bestaande financiële situatie nog past bij je huidige levensfase. Matrix heeft hiervoor de financiële APK check-up geïntroduceerd. Hiermee blijft je financiële situatie up-to-date.

APK-consulente Anita

Als financieel APK-consulente zit ik met jou aan tafel om de financiële gevolgen te bespreken op het moment dat er in jouw leven een wijziging plaats vindt.
Dit kan zijn bij de aankoop van een woning, trouwen of geboorte van jouw kindje. Maar ook bij de minder leuke gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een scheiding, ziekte, werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Daarnaast geef ik ook financieel advies over eventueel te verwachte veranderingen als; gevolgen van overlijden, pensioen, kosten voor uitvaart, studerende kinderen, geld besparen, sparen, notariële zaken.

Samen gaan wij de risico’s bekijken en breng ik de persoonlijke financiële situatie in kaart. We bespreken de persoonlijke wensen en behoeftes en passen aan waar nodig.
Zo zal ik je ook verder begeleiden en met regelmaat contact met je opnemen.

Zijn of gaan er gegevens veranderen meldt dat dan ook tijdig aan mij. Ik maak een planning en houd je up-to-date zodat jij in de komende jaren niet voor verrassingen komt te staan.

Anita Moerkerk

Contact

Wil jij ook zonder financiële zorgen kunnen wonen en leven of meer informatie over onze financiële APK?

Neem dan contact met ons op.

Team Matrix Financiële diensten