Disclaimer

De disclaimer geldt als u de website www.matrixfinacielediensten.nl bezoekt.

Van wie is de website?
Matrix Financiële Diensten + Matrix Verzekeringen Toezichthouders De Autoriteit Financiële Markten (AFM), Meer informatie over de AFM vindt u op www.afm.nl. Geen advies Op deze website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op deze website een beslissing neemt. Als u persoonlijk advies wilt, dan helpen we u graag. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Beschikbaarheid website
We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. We zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt. Fouten op de website We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Toch kan het gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. We zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt. Intellectueel eigendom Alle inhoud en materialen, inclusief auteursrechten, op de website zijn eigendom van Matrix Financiële Diensten + Verzekeringen. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl, logo’s, teksten, grafische weergaven, knoppen, video’s en ander materiaal (zonder beperking). U mag deze nooit gebruiken voor commerciële of openbare doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Matrix Financiële Diensten + Verzekeringen. U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.matrixfinacielediensten.nl

Websites van anderen
Deze website heeft links naar (delen van) andere websites. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders terecht. We hebben de informatie en inhoud op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden voor www.matrixfinacielediensten.nl en niet voor de websites van anderen.

Wijzigingen Matrix Financiële Diensten + Verzekeringen behoudt zich het recht voor om deze disclaimer die op het gebruik van deze website van toepassing is, geheel of gedeeltelijk te wijzigen en/of te vervangen.