Financiële Planning

Wat veel mensen niet weten is dat hun financiële huishouding vaak beter kan. Matrix geeft niet alleen hypotheek advies, maar geeft ook een second opinion over uw huidige financiële producten. Zaken als inkomensplanning, vermogensplanning, pensioen en verzekeringen komen aan bod.

Een goede financiële planning verschaft helder inzicht in de financiële situatie, zowel op de korte, de middellange als op de lange termijn. Van groot belang is daarbij dat alle financiële voorzieningen in ogenschouw worden genomen en goed op elkaar zijn afgestemd. Maar al te vaak komt het voor dat voorzieningen zoals hypotheek, lijfrente, verzekeringen en pensioen niet goed op elkaar aansluiten of niet meer blijken te passen bij de actuele situatie en wensen.

U kunt zich waarschijnlijk ook voorstellen hoe er in de loop der jaren allerlei producten zijn afgesloten waardoor uw pakket aan financiële producten er inmiddels uitziet als een lappendeken. Slechts door alle financiële, fiscale én juridische aspecten tegen het licht te houden kan uiteindelijk de meest optimale strategie worden ontwikkeld.