Nieuwsbrief overzicht

 • Een aflossingsvrije hypotheek?

  Een aflossingsvrije hypotheek?

  Veel huizenbezitters hebben nog een (gedeeltelijke) aflossingsvrije hypotheek. Deze hypotheek loopt gewoon door, maar moet op enig moment worden afgelost. Of moet u nu al in actie komen?
  Jun 2018
 • Bagage kwijt op reis?

  Bagage kwijt op reis?

  Het overkomt veel reizigers: wachtend op het vliegveld bij de bagageband blijkt uw koffer te zijn verdwenen. Of pas na een paar dagen arriveert uw bagage op de vakantiebestemming. En bij thuiskomst blijkt het display van uw tablet aan diggelen. Wie is er dan verantwoordelijk?
  Jun 2018
 • Zadel nabestaanden niet op met extra kosten

  Zadel nabestaanden niet op met extra kosten

  Nabestaanden achterlaten met onverwacht hoge uitvaartkosten. Dat is het laatste wat het overgrote deel van de mensen wil, zo blijkt uit onderzoek. Maar veel mensen maken een te lage inschatting van de kosten voor een begrafenis, een vijfde kan zelfs een begrafenis niet betalen.
  Jun 2018
 • Prettige vakantie, zeker met deze apps!

  Prettige vakantie, zeker met deze apps!

  Una cerveza por favor! Laat het biertje op het Spaanse terras maar komen. Met een handige vertaalapp in de hand bestelt u er ook nog wat tapas bij. Wat voor weer is het in de Alpen? Waar kunnen we goedkoop tanken? Met deze apps is uw vakantie al bijna geslaagd!
  Jun 2018
 • Lage rente opent nieuwe deuren

  Lage rente opent nieuwe deuren

  Bent u op zoek naar een koophuis? De hypotheekrente is nog steeds onverminderd laag. Dat is interessant als u wilt kopen of de huidige hypotheek wilt oversluiten. Overigens is de verwachting dat de rente niet veel verder zal dalen. Wat zijn uw mogelijkheden?
  May 2018
 • 1  2  3  4  5  Volgende »  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: