Nieuwsbrief overzicht

 • Lage rente opent nieuwe deuren

  Lage rente opent nieuwe deuren

  Bent u op zoek naar een koophuis? De hypotheekrente is nog steeds onverminderd laag. Dat is interessant als u wilt kopen of de huidige hypotheek wilt oversluiten. Overigens is de verwachting dat de rente niet veel verder zal dalen. Wat zijn uw mogelijkheden?
  May 2018
 • Inbraak in uw schuur?

  Inbraak in uw schuur?

  Inbrekers hebben het steeds vaker gemunt op schuren en bergingen. In een schuur ligt al snel voor enkele duizenden euro’s aan waarde. Denk maar aan gereedschap, elektrische fietsen of een motor. Is uw schuur wel goed beveiligd en verzekerd?
  May 2018
 • Benut de jaarruimte

  Benut de jaarruimte

  Een scheiding, parttime werken, minder presterende pensioenfondsen en de stijgende gemiddelde leeftijd. Slechts enkele redenen waardoor u minder pensioen opbouwt en later minder inkomen heeft. U kunt dat op een fiscaal aantrekkelijke manier oplossen. Hoe?
  May 2018
 • Drukke dag? Tips voor een goede nachtrust!

  Drukke dag? Tips voor een goede nachtrust!

  De wereld verandert in rap tempo. Daardoor hebben veel mensen te maken met stress en werkdruk. Maar niet alleen op het werk is het druk. Een gezinsleven met opgroeiende en studerende kinderen, hakt er ook stevig in. Komt u wel toe aan voldoende nachtrust?
  May 2018
 • Aflossen op uw hypotheek

  Aflossen op uw hypotheek

  Is (extra) aflossen op uw hypotheek interessant? Uw maandlasten dalen immers bij elke aflossing. Maar is een extra aflossing wel zo aantrekkelijk als het lijkt? Niet altijd! We zetten een aantal belangrijke overwegingen voor u op een rij.
  Apr 2018
 • 1  2  3  4  5  Volgende »  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: