Nieuwsbrief overzicht

 • Verbouwen, zeker nu!

  Verbouwen, zeker nu!

  Kopen of verbouwen? Veel huizenbezitters worstelen momenteel met het antwoord op deze vraag. Met deze lage hypotheekrente kan het alle kanten op. Maar wat als u al in uw droomhuis woont? Waarom valt de keuze dan steeds vaker op een verbouwing?
  Jan 2018
 • Code rood: uw auto en de winter

  Code rood: uw auto en de winter

  In december sloegen alle weerstations groot alarm: code rood, met als dwingend advies niet de weg op te gaan. Wat als u dan toch gaat rijden en schade veroorzaakt? Wat vergoedt uw verzekering? Dekt uw verzekering schade als u geen winterbanden heeft?
  Jan 2018
 • Nieuwe belastingregels in 2018

  Nieuwe belastingregels in 2018

  Een hogere AOW-leeftijd en stijgende belastingtarieven. Ook komend jaar verandert de Belastingdienst een aantal regels. Ook in uw voordeel, want u mag bijvoorbeeld (belastingvrij) meer spaargeld bezitten. We zetten de belangrijkste wijzigingen op een rij.
  Jan 2018
 • Hoe raak ik mijn decemberkilo’s kwijt?

  Hoe raak ik mijn decemberkilo’s kwijt?

  Ondanks alle goede voornemens bent u toch weer ‘slachtoffer’ geworden van al het lekkers dat tijdens de feestdagen werd opgediend. De extra kilo’s zijn er weer aangevlogen. Hoe raakt u die kilo’s zo snel mogelijk weer kwijt? We helpen u een handje!
  Jan 2018
 • Nieuwe hypotheekregels in 2018

  Nieuwe hypotheekregels in 2018

  Ook in 2018 veranderen weer een aantal hypotheekregels. Wat is bijvoorbeeld uw maximale leenbedrag? Maar ook voor de NHG-grens, hypotheekrenteaftrek, restschuld en het eigenwoningforfait zijn er enkele belangrijke wijzigingen. Welke?
  Dec 2017
 • « Vorige  1  2  3  4  5  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: