Nieuwsbrief overzicht

 • Te veel hypotheekrente betalen?

  Te veel hypotheekrente betalen?

  Sommige geldverstrekkers berekenen een risico-opslag boven op uw hypotheekrente. Bijvoorbeeld als u meer leent dan de marktwaarde van uw huis. Maar wat als u extra aflost of als uw huis in waarde is gestegen? Wat gebeurt er dan met uw rente?
  May 2017
 • Wat kunnen wij voor ú betekenen?

  Wat kunnen wij voor ú betekenen?

  U heeft de weg naar ons kantoor al gevonden. Bijvoorbeeld voor uw inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering . Maar wij doen meer! Wat kunnen wij nog meer voor ú betekenen?
  May 2017
 • De nieuwe gevolgen van het ja-woord

  De nieuwe gevolgen van het ja-woord

  Tot nu toe trouwde u in gemeenschap van goederen, tenzij u iets had geregeld. Door een wetswijziging trouwt u voortaan automatisch in beperkte gemeenschap van goederen. Wat betekent dat voor u?
  May 2017
 • Het recht om vergeten te worden

  Het recht om vergeten te worden

  Heeft u uw naam weleens gegoogeld? U staat versteld wat er allemaal over u op het wereldwijde web staat. Leuke dingen, maar ook minder leuke zaken. Iedere Europese burger heeft overigens het recht om vergeten te worden (op internet). Hoe?
  May 2017
 • Meer vrijheid voor hypotheek

  Meer vrijheid voor hypotheek

  Sinds 1 april zijn de fiscale regels voor hypotheken met een polis gewijzigd. Het gaat om hypotheken met bijvoorbeeld een kapitaalverzekering (KEW). De nieuwe situatie kan voor u gunstig uitpakken. Meer weten?
  Apr 2017
 • « Vorige  1  2  3  4  5  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: