Nieuwsbrief overzicht

 • Huis kopen met restschuld

  Huis kopen met restschuld

  De huizenmarkt is qua prijzen weer aan de beterende hand. Ook de doorstroming komt weer op gang. Toch kampen sommige huizenbezitters nog met een restschuld. Daar is een regeling voor, maar die loopt op zijn eind. Wat betekent dat voor u?
  Sep 2017
 • Alles over uw schadevrije jaren

  Alles over uw schadevrije jaren

  Een onhandige actie bij het inparkeren of een kop-staartbotsing in de file? Als u autoschade claimt bij uw verzekeraar is dat van invloed op uw premie. Wat moet u zeker weten over schadevrije jaren?
  Sep 2017
 • Prinsjesdag 2017

  Prinsjesdag 2017

  Op 19 september, de derde dinsdag van deze maand, sprak koning Willem-Alexander zijn vijfde Troonrede uit. Vervolgens presenteerde minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem zijn laatste Miljoenennota. Wat verandert er voor u?
  Sep 2017
 • Wordt uw mailadres misbruikt?

  Wordt uw mailadres misbruikt?

  De politie heeft haar handen vol aan het oplossen van inbraken in computers of computernetwerken. Die aanpak is steeds vaker succesvol, al wil dat niet zeggen dat úw gegevens veilig zijn. Controleer uw e-mailadres! Hoe?
  Sep 2017
 • Profiteer van de lage hypotheekrente

  Profiteer van de lage hypotheekrente

  De hypotheekrente blijft onverminderd laag. Dat opent voor u wellicht de deur naar nieuwe voordelen en mogelijkheden. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een hypotheek is immers maatwerk. Wat is voor u interessant?
  Jun 2017
 • « Vorige  1  2  3  4  5  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: