Nieuwsbrief overzicht

 • Nieuwe hypotheekregels in 2018

  Nieuwe hypotheekregels in 2018

  Ook in 2018 veranderen weer een aantal hypotheekregels. Wat is bijvoorbeeld uw maximale leenbedrag? Maar ook voor de NHG-grens, hypotheekrenteaftrek, restschuld en het eigenwoningforfait zijn er enkele belangrijke wijzigingen. Welke?
  Dec 2017
 • Dubbele pech tijdens wintersport

  Dubbele pech tijdens wintersport

  Voor een beetje wintersportvakantie moet u aardig wat geld neertellen, zeker als u met uw gezin gaat. Maar wat als u op de zwarte piste uw been breekt en uw vakantie eindigt met een gipsvlucht naar huis? Dekt uw verzekering wel alle kosten?
  Dec 2017
 • Uw krediet oversluiten?

  Uw krediet oversluiten?

  Geld geleend om samen met uw gezin de reis van uw leven te maken? Een krediet afgesloten voor een nieuwe auto? Of met uw creditcard die ultieme racefiets aangeschaft? Maandelijks kost u dat veel rente en aflossing. Het kan goedkoper! Hoe?
  Dec 2017
 • Bescherm uw Facebookpagina

  Bescherm uw Facebookpagina

  Veel gebruikers van Facebook kregen er onlangs mee te maken: een bericht van een vriend in de Messenger bleek een computerhack. Misschien trof het u ook en kregen al uw vrienden een ‘spookbericht’. Hoe beschermt u uw Facebookpagina?
  Dec 2017
 • Einde rentevast periode geeft mogelijkheden

  Einde rentevast periode geeft mogelijkheden

  Loopt de rentevast periode van uw hypotheek binnenkort af? Dan kunt u ingaan op het nieuwe aanbod van uw huidige hypotheekverstrekker, maar er zijn meer interessante mogelijkheden. Wilt u weten welke?
  Nov 2017
 • « Vorige  1  2  3  4  5  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: