Nieuwsbrief overzicht

 • Pasen komt eraan

  Pasen komt eraan

  Eieren beschilderen, paastakken maken of aanschuiven voor een overheerlijke paasbrunch. In het eerste weekend van april is het al weer Pasen. En dat is vooral een gezellige familie-bijeenkomst, maar het is ook een mooie gelegenheid om iets leuks te gaan doen.
  Mar 2018
 • Te hoge of te lage WOZ-waarde?

  Te hoge of te lage WOZ-waarde?

  Wrijft u zich ook in de handen als u de vraagprijs van een huis verderop in de straat ziet? De huizenmarkt floreert. Dat is te zien aan de gemiddelde huizenprijs. Maar ook aan de WOZ-beschikking. Is uw WOZ-waarde te hoog of te laag? Doe er wat aan!
  Feb 2018
 • Waterschade door lekkage?

  Waterschade door lekkage?

  Waterschade, bijvoorbeeld door een lekkage, is een van de meest geclaimde schades bij een verzekeraar. Een inboedel- of opstalverzekering dekt onder meer de gevolgen van waterschade. Maar lang niet alle schades worden vergoed.
  Feb 2018
 • Sparen of een alternatief?

  Sparen of een alternatief?

  De tijd dat spaargeld jaarlijks het nodige rendement gaf, ligt ver achter ons. Geld opzijzetten voor noodgevallen is natuurlijk altijd verstandig. Veel mensen willen echter meer rendement op hun spaargeld. We zetten de alternatieven op een rij.
  Feb 2018
 • Gratis software

  Gratis software

  Films of muziek downloaden? Foto’s bewerken of boekhoudsoftware? Beveiligingsprogramma’s? Het ene softwareprogramma is nog maar net uit of er ligt al een nieuwe versie in de winkel. Op internet vindt u steeds vaker gratis varianten. Waar?
  Feb 2018
 • « Vorige  1  2  3  4  5  Volgende »  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: