Nieuwsbrief overzicht

 • Bescherm uw Facebookpagina

  Bescherm uw Facebookpagina

  Veel gebruikers van Facebook kregen er onlangs mee te maken: een bericht van een vriend in de Messenger bleek een computerhack. Misschien trof het u ook en kregen al uw vrienden een ‘spookbericht’. Hoe beschermt u uw Facebookpagina?
  Dec 2017
 • Einde rentevast periode geeft mogelijkheden

  Einde rentevast periode geeft mogelijkheden

  Loopt de rentevast periode van uw hypotheek binnenkort af? Dan kunt u ingaan op het nieuwe aanbod van uw huidige hypotheekverstrekker, maar er zijn meer interessante mogelijkheden. Wilt u weten welke?
  Nov 2017
 • Uw zorgverzekering in 2018

  Uw zorgverzekering in 2018

  U heeft onlangs een nieuw aanbod ontvangen voor uw zorgverzekering in 2018. Uw basispremie en premie voor uw aanvullende verzekeringen vormen uw nieuwe premie. Maar u kunt hier ook op besparen. Hoe?
  Nov 2017
 • Uw lijfrente komt vrij?

  Uw lijfrente komt vrij?

  Veel mensen hebben in het verleden een lijfrenteverzekering afgesloten, bijvoorbeeld als aanvulling op het pensioen. Komt bij uw verzekering dit bedrag binnenkort vrij? Wat zijn dan uw mogelijkheden?
  Nov 2017
 • Wel of geen winterbanden?

  Wel of geen winterbanden?

  Het is in deze tijd van het jaar een veelbesproken onderwerp: winterbanden. Voor sommige automobilisten zijn deze banden het toppunt van veiligheid, anderen plaatsen vraagtekens bij het nut ervan. Wat moet u weten?
  Nov 2017
 • « Vorige  1  2  3  4  5  Volgende »  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: