Nieuwsbrief overzicht

 • Nieuwe belastingregels in 2018

  Nieuwe belastingregels in 2018

  Een hogere AOW-leeftijd en stijgende belastingtarieven. Ook komend jaar verandert de Belastingdienst een aantal regels. Ook in uw voordeel, want u mag bijvoorbeeld (belastingvrij) meer spaargeld bezitten. We zetten de belangrijkste wijzigingen op een rij.
  Jan 2018
 • Hoe raak ik mijn decemberkilo’s kwijt?

  Hoe raak ik mijn decemberkilo’s kwijt?

  Ondanks alle goede voornemens bent u toch weer ‘slachtoffer’ geworden van al het lekkers dat tijdens de feestdagen werd opgediend. De extra kilo’s zijn er weer aangevlogen. Hoe raakt u die kilo’s zo snel mogelijk weer kwijt? We helpen u een handje!
  Jan 2018
 • Nieuwe hypotheekregels in 2018

  Nieuwe hypotheekregels in 2018

  Ook in 2018 veranderen weer een aantal hypotheekregels. Wat is bijvoorbeeld uw maximale leenbedrag? Maar ook voor de NHG-grens, hypotheekrenteaftrek, restschuld en het eigenwoningforfait zijn er enkele belangrijke wijzigingen. Welke?
  Dec 2017
 • Dubbele pech tijdens wintersport

  Dubbele pech tijdens wintersport

  Voor een beetje wintersportvakantie moet u aardig wat geld neertellen, zeker als u met uw gezin gaat. Maar wat als u op de zwarte piste uw been breekt en uw vakantie eindigt met een gipsvlucht naar huis? Dekt uw verzekering wel alle kosten?
  Dec 2017
 • Uw krediet oversluiten?

  Uw krediet oversluiten?

  Geld geleend om samen met uw gezin de reis van uw leven te maken? Een krediet afgesloten voor een nieuwe auto? Of met uw creditcard die ultieme racefiets aangeschaft? Maandelijks kost u dat veel rente en aflossing. Het kan goedkoper! Hoe?
  Dec 2017
 • « Vorige  1  2  3  4  5  Volgende »  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: