Nieuwsbrief overzicht

 • Zadel nabestaanden niet op met hoge uitvaartkosten

  Zadel nabestaanden niet op met hoge uitvaartkosten

  Nabestaanden achterlaten met onverwacht hoge uitvaartkosten. Dat is het laatste wat het overgrote deel van de mensen wil, zo blijkt uit onderzoek. Driekwart sloot al een uitvaartverzekering. Maar dekt deze verzekering alle kosten?
  Oct 2017
 • Uw huis winterklaar

  Uw huis winterklaar

  De ‘Indian Summer’ zijn de laatste restjes van een mooie (na)zomer. Uw BBQ en tuinset kunnen de schuur weer in. Maar is uw huis al winterklaar? Een periode van wind, regen en vorst is in aantocht. Met een paar handige tips komt ook uw huis de winter door.
  Oct 2017
 • Huis kopen met restschuld

  Huis kopen met restschuld

  De huizenmarkt is qua prijzen weer aan de beterende hand. Ook de doorstroming komt weer op gang. Toch kampen sommige huizenbezitters nog met een restschuld. Daar is een regeling voor, maar die loopt op zijn eind. Wat betekent dat voor u?
  Sep 2017
 • Alles over uw schadevrije jaren

  Alles over uw schadevrije jaren

  Een onhandige actie bij het inparkeren of een kop-staartbotsing in de file? Als u autoschade claimt bij uw verzekeraar is dat van invloed op uw premie. Wat moet u zeker weten over schadevrije jaren?
  Sep 2017
 • Prinsjesdag 2017

  Prinsjesdag 2017

  Op 19 september, de derde dinsdag van deze maand, sprak koning Willem-Alexander zijn vijfde Troonrede uit. Vervolgens presenteerde minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem zijn laatste Miljoenennota. Wat verandert er voor u?
  Sep 2017
 • « Vorige  1  2  3  4  5  Volgende »  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: