Nieuwsbrief overzicht

 • Meer bijtelling voor elektrische auto

  Meer bijtelling voor elektrische auto

  Rijdt u een elektrische auto van de zaak dan gaat er de komende jaren het een en ander voor u veranderen. De bijtelling voor elektrische auto’s van de zaak stijgt in 2019. Wat gaat er voor u veranderen?
  Apr 2018
 • Maak uw huis klaar voor de lente!

  Maak uw huis klaar voor de lente!

  Koning Winter heeft eindelijk ons land verlaten. Niets staat een heerlijk voorjaar nog in de weg, tenzij uw huis nog niet klaar is voor de lente. Bent u nog niet zover? We helpen u graag een handje. Lees onze tips!
  Apr 2018
 • 7 redenen om uw hypotheek over te sluiten

  7 redenen om uw hypotheek over te sluiten

  Dat de hypotheekrente op een van de laagste niveaus ooit staat, is allang geen nieuws meer. Voor veel huizenbezitters opent dat deuren, bijvoorbeeld door uw hypotheek over te sluiten. Is oversluiten ook voor u interessant? We zetten de plussen en minnen op een rij.
  Mar 2018
 • Voorjaarsstorm? Laat u niet verrassen!

  Voorjaarsstorm? Laat u niet verrassen!

  Met het mooie lenteweer op komst zou u het niet verwachten, maar soms verrast het voorjaar met een heuse storm. En die gaat dan ook nog eens vergezeld met onweer en windstoten. Wees daarom goed voorbereid! Enkele tips om stormschade te beperken.
  Mar 2018
 • Belastingaangifte 2017

  Belastingaangifte 2017

  Uiterlijk 1 mei moet uw belastingaangifte over 2017 binnen zijn bij de Belastingdienst. Vult u zelf de aangifte in, vergeet dan niet dat bepaalde kosten (deels) aftrekbaar zijn. U loopt anders belastingvoordeel mis!
  Mar 2018
 • « Vorige  1  2  3  4  5  Volgende »  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: