Nieuwsbrief overzicht

 • Uw zorgverzekering in 2018

  Uw zorgverzekering in 2018

  U heeft onlangs een nieuw aanbod ontvangen voor uw zorgverzekering in 2018. Uw basispremie en premie voor uw aanvullende verzekeringen vormen uw nieuwe premie. Maar u kunt hier ook op besparen. Hoe?
  Nov 2017
 • Uw lijfrente komt vrij?

  Uw lijfrente komt vrij?

  Veel mensen hebben in het verleden een lijfrenteverzekering afgesloten, bijvoorbeeld als aanvulling op het pensioen. Komt bij uw verzekering dit bedrag binnenkort vrij? Wat zijn dan uw mogelijkheden?
  Nov 2017
 • Wel of geen winterbanden?

  Wel of geen winterbanden?

  Het is in deze tijd van het jaar een veelbesproken onderwerp: winterbanden. Voor sommige automobilisten zijn deze banden het toppunt van veiligheid, anderen plaatsen vraagtekens bij het nut ervan. Wat moet u weten?
  Nov 2017
 • Uw aflossingsvrije hypotheek

  Uw aflossingsvrije hypotheek

  Ruim een miljoen huizenbezitters hebben nog een hypotheek die geheel of voor een deel aflossingsvrij is. Deze hypotheek loopt gewoon door, maar moet op enig moment worden afgelost. Of moet u nu al actie ondernemen?
  Oct 2017
 • Is schade aan uw smartphone verzekerd?

  Is schade aan uw smartphone verzekerd?

  Hoeveel mensen kent u met een smartphone waarvan bijvoorbeeld het scherm kapot is? Door het intensieve gebruik neemt de kans op een ongelukje of beschadiging flink toe. Welke schade aan uw smartphone wordt door uw verzekeraar vergoed?
  Oct 2017
 • « Vorige  1  2  3  4  5  Volgende »  

  Deel deze pagina met vrienden en kennissen: